Mynewsdesk ikon
 

Nyheter

Aktuella nyheter från Mitt Liv
Teckensnitts storlek: +

Ann Hoang - nyutexaminerad byggingenjör

Ann Hoang - nyutexaminerad byggingenjör

Jag heter Ann Hoang och är adept i Mitt Livs Chans i Göteborg 16/17. Jag har nyligen blivit klar med min kandidatexamen inom byggteknik vid Högskolan i Borås. Just nu är jag arbetssökande men har två deltidsjobb under perioden jag försöker landa ett "ordentlig jobb" inom bygg. 

 Jag saknar nätverk inom byggsektorn, trots att jag är född och uppvuxen i Sverige. Därför fungerar Mitt Livs Chans perfekt som plattform för att utöka mitt kontaktnät.

Som person är jag strukturerad, självgående, nyfiken och ödmjuk. Jag har olikt mina jämlikar, alltid valt mina egna vägar.

Byggbranschen är för mig som orörd mark. Ett ställe jag inte trodde jag skulle sätta min fot på. Men intresset för konstruktion och arkitektur har funnits sedan barnsben. 

Det som har inspirerat mig är hur funktionella byggnader även fungerar som konstobjekt; den visuella strukturen och arkitekturen.

Jag är med i Mitt Livs Chans för att öka mina chanser att på allvar ta ett kliv in i byggbranschen samt att vägledas och utbildas på bästa sätt med hjälp av en erfaren mentor som en gång har "stått och gått i mina skor".

Jag vill fullfölja min ambition att arbeta inom byggsektorn och vara en tillgång för min framtida arbetsgivare. Första klivet är förstås jobb, för att ge utveckling och erfarenhet. 

Ann Hoang, Göteborg 


För frågor gällande rekrytering och intresse för promotad kandidat skicka ett mail till mlr@mittliv.com eller kontakta Amelie Uddström, +46 (0) 704 203 266 , Verksamhetsansvarig Mitt Liv Rekrytering.

 

 

Möten som gör skillnad
Utveckling sker genom delaktighet och inkludering

Google translate

Swedish Arabic Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Irish Italian Latvian Lithuanian Polish Romanian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Turkish Ukrainian Vietnamese

Den här hemsidan använder sig av kakor (Cookies) för att ge dig en bättre upplevelse.