Mynewsdesk ikon
 

Nyheter

Aktuella nyheter från Mitt Liv
Teckensnitts storlek: +

NY SAMARBETSPARTNER: DINA FÖRSÄKRINGAR AB

NY SAMARBETSPARTNER: DINA FÖRSÄKRINGAR AB

Vi har glädjen att presentera vår nya samarbetspartner Dina Försäkringar AB i Stockholm. HR-chef Anne-Marie Dangler berättar om värdet av att samarbeta med Mitt Liv. 

 

Vilket värde ser ni med ett samarbete med Mitt Liv? 

Vi ser ett stort värde att få möjligheten att tillsammans med en professionell samarbetspartner arbeta praktiskt och konkret med mångfaldsfrågor. Att få gå från ord till handling är viktigt för oss på Dina Försäkring AB. Vidare ser vi att mentorskapet är ett viktigt och fint uppdrag som är utvecklande och ger våra medarbetare möjlighet att få bidra och göra en viktig samhällsinsats. 

Vad är mångfald för er?

Vi som försäkringsbolag säljer trygghet, hjälper till att bygga samhället och är på så sätt en viktig samhällskritisk verksamhet. Man ska kunna lita på oss, att vi finns där om något händer.  Mångfald för oss måste därför ses som en naturlig del av vår verksamhet då den är en del av vårt samhälle. Vi behöver öka kunskapen i samhället om vikten av egen försäkring, med fokus på unga människor och nya svenskar. 

Varför är mångfald viktigt för er? 

Mångfald ger möjlighet till utveckling och förändring.  Just ordet nytänkande är en av våra värderingar och förändring ett av våra ledord. Vi behöver bli bättre på att internt spegla samhället då vi är en viktig del av samhället. Vi vill som de samhällsbyggare vi är, synas och visa att vi tar aktiv del i samhället.

 

Välkommen Timothy Walentynowicz ny ledamot i Mitt ...
Mentorn Maria ville göra skillnad i samhället

Google translate

Swedish Arabic Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Irish Italian Latvian Lithuanian Polish Romanian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Turkish Ukrainian Vietnamese

Den här hemsidan använder sig av kakor (Cookies) för att ge dig en bättre upplevelse.