Mynewsdesk ikon
 

Nyheter

Aktuella nyheter från Mitt Liv
Teckensnitts storlek: +

Ny samarbetspartner: FlexLink

Ny samarbetspartner: FlexLink

Vi har glädjen att presentera vår nya samarbetspartner FlexLink  i Göteborg. Linda Anstrin, Talent Acquisition Specialist, berättar om samarbetet med Mitt Liv.

- Vi ser samarbetet som ett konkret sätt att arbeta med mångfald i vår vardag, genom att bjuda in och stötta människor på väg in i arbetslivet.


Vilket värde ser ni med ett samarbete med Mitt Liv?

Vi ser samarbetet som ett konkret sätt att arbeta med mångfald i vår vardag, genom att bjuda in och stötta människor på väg in i arbetslivet. FlexLink är ett företag som arbetar på en global marknad och det är viktigt för oss att vara en attraktiv arbetsplats, som attraherar människor med rätt kompetens oavsett kulturell bakgrund. Vi vill därför stödja ett öppet och inkluderande förhållningssätt till människor från olika kulturer. genom samarbetet med Mitt Liv sänker vi trösklarna för envar att engagera sig och med våra medmänniskor.

Vad är mångfald för er?

Att inkludera människor oavsett kön, läggning, färdigheter eller kulturell bakgrund. För FlexLink är det viktigt att ha en öppen, innovativ kultur och därför spelar mångfald en viktig roll.

Varför är mångfald viktig för er?

Mångfald berikar arbete, processer och tänkande, vilket är nödvändiga element i FlexLinks företagskultur. Vi är, och betraktas som ett innovativt företag och mångfalden öppnar för nya idéer och användningsområden. Det bidrar också till att förstå andra perspektiv, vilket är viktigt då vi arbetar på en global marknad och har kollegor i 30 länder och kunder och partners i mer än 60. Sist men inte minst har vi en historia av engagemang inom CSR, inom både FlexLink och våra ägare Coesia, det i sin helhet är en del av vår profil. Vi vill helt enkelt vara en del av det goda, framtidsorienterade samhället.

 

Erbjudande! Två kostnadsfria annonser via Mitt Liv...
”Så funkar det” – en träff om privatekonomi för M...

Google translate

Swedish Arabic Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Irish Italian Latvian Lithuanian Polish Romanian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Turkish Ukrainian Vietnamese

Den här hemsidan använder sig av kakor (Cookies) för att ge dig en bättre upplevelse.