Mitt liv rekrytering - MLR

Undersökningar vittnar om att svenska arbetsgivare ser stora utmaningar i att hitta rätt kompetens och helst rekryterar personer ur sitt nätverk.


På Mitt Liv möter vi dagligen internationella akademiker med bred kompetens och erfarenhet som upplever svårigheter att komma in på den svenska arbetsmarknaden. Detta vill vi hjälpa till att ändra på. Vi vill erbjuda en ny kanal för att bredda urvalet i rekryteringsprocessen.

Våra kandidater

Mitt Liv har sedan 2008 byggt upp ett nätverk med internationell kompetens genom vårt adept- och mentorprogram – Mitt Livs Chans. Vi har kandidater från jordens alla hörn med olika kompetenser och erfarenheter. Mitt Liv riktar sig mot personer med utländsk bakgrund och eftergymnasial utbildning.

Vår process

Vi rekryterar kompetensbaserat, för oss betyder det att alla har samma förutsättningar i rekryteringsprocessen och där fokus ligger på personens kunnande och kompetens. Många av våra kandidater har varit deltagare i Mitt Livs Chans under ett års tid, vilket har gett oss möjlighet att lära känna våra kandidater och förstå personens kompetens.

JAG SÖKER PERSONAL   JAG SÖKER JOBB   REGISTRERA/SKICKA IN CV   JAG VILL VETA MER, KONTAKTA MIG

Google translate

Swedish Arabic Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Irish Italian Latvian Lithuanian Polish Romanian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Turkish Ukrainian Vietnamese